Palvelut

Fitsign Oy tarjoaa tulkkauspalvelua puhevammaisten tarpeisiin. Tulkkaus helpottaa kommunikointia niin virallisissa kuin vapaamuotoisissakin tilanteissa ja mahdollistaa yhdenvertaisen osallistumisen yhteiskunnan toimintaan. Kommunikoinnin välineenä voivat toimia esimerkiksi sormiaakkoset, tukiviittomat, kommunikointikansiot, piirtäminen tai kirjoittaminen eri välineillä, asiakkaan tarpeiden ja osaamisen mukaan.

Tulkkauspalvelut

Tulkkauspalvelu tarjoaa puhevammaiselle henkilölle tilaisuuden osallistua niin arkisten asioiden hoitamiseen kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Tulkkaus on mahdollista kun henkilöllä on jokin kommunikaatiokeino jolla hän kykenee ilmaisemaan itseään ja omaa tahtoaan. Ammattitaitoinen tulkki on luotettava ja turvallinen kumppani henkilökohtaiseen asiointiin sekä mukaviin elämyksiin.

Kommunikaatio-opetus

Kommunikaatio-opetus pyrkii aukaisemaan uusia vuorovaikutuksen mahdollisuuksia perheille ja muille kommunikoinnin tukea tarvitseville. Se voi olla esimerkiksi tukiviittomien opettamista päiväkodin henkilökunnalle.

Koulutukset ovat käytännönläheisiä sekä kommunikointiin innostavia, ja ne suunnitellaan aina käyttäjien yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Tarjoan myös kommunikaatio-opetusta oppilaitoksille – ota yhteyttä ja kysy lisää.

Asiakasryhmät

  • Henkilöt, joilla on afasia
  • Kehitysvammaiset henkilöt
  • Autisminkirjon henkilöt
  • CP-vammaiset henkilöt
  • Henkilöt, joilla neurologinen sairaus
  • Henkilöt, joilla on kielellinen kehityshäiriö
Ota yhteyttä